Om Papero

Papero har nu eksisteret i næste fire år som atelier, billedskole og formidlingsværksted. Et nyt skud på stammen er fælleskabet omkring lokalet, som tilbyder arbejdsplads og sparring til andre kreative.  Papero er skabt som frit, kreativt rum med plads til indsamling og bearbejdning af forskellige indtryk, både i skole- eller arbejdsliv og fritid. Det er min intention at det skal videregive redskaber og lyst til at sætte sit eget præg på det omliggende samfund, og ’bare gøre noget’. Alle forløb og formater er skabt med henblik på at massere deltagernes egne impulser og anspore til handling og udførelse. Kunst er for mig et spørgsmål om mod: mod til at opleve, mod til at mene og mod til at udføre. Der er ingen som ikke kommer til orde i mit værksted og der er ingen facitliste.

 

Papero er mig; jeg er kunstner og kunstnerisk formidler. Jeg har en diplom i kunst-og kulturformidling for børn og unge, og 15 års erfaring i lilleskoleverdenen med alt hvad det indebærer af kunstneriske processer, improvisation, kreativitet og samskabelse. I 2014 blev jeg freelance tegner og billedskolelærer, og jeg bestemte mig for at fokusere på kunst og formidling.

 

Kunsten er en passion for mig, og at skabe plads til den i alle menneskers liv er en hjertesag. Hvad enten det er min egen kunst, udvikling af skolebesøg, værkstedsforløb eller workshops for alle aldre.

Jeg  er altid åben for at imødekomme ønsker til spændende forløb og deltager gerne i udvikling og udformning af projekter.

 

Derfor er jeg også med i netværkene Kulturrygsækken, et udvalg under Københavns kommune, og Copenhagen Kids, der begge arbejder for at udbrede kunstneriske oplevelser og erfaringer til Københavns børn og unge. 

 

Skriv gerne hvis I har en idé til samarbejde, ønsker til workshops eller spørgsmål til de forløb og aktiviteter vi har igang. Papero handler om samskabelse og fællesskab, og vi er altid friske på en udfordring. 

Portræt.jpg