top of page

Kit og container

– et kig på konceptuel kunst

Med udgangspunkt i kunstsammenslutningen Fluxus manifest og udtryk får I indblik i en særlig kunsthistorisk periode, og lærer at arbejde med idé og koncept. Kurset formidler en oplevelse af kvaliteter og strøminger i bevægelsen ved dens begyndelse, og hver deltager udformer selv et relevant og personligt værk ud fra en enkel ramme.

Til alle der ønsker at præsentere de unge for aktions- og deltagerbåret kunst, og arbejde praksisorienteret med kunstnerisk kommunikation.

Hver især arbejder I med at udvikle og formidle en idé og et konceptuelt værk. Der arbejdes med ord og instruktion, og små øvelser, der kan tilgås uden forudsætninger. Det fysiske værk udformes hovedsagelig af genbrugsmaterialer; papir og finurlige objekter, der samles, modificeres og kombineres. Udtrykket har hovedvægt på collage, assemblage og humor.

 

Varighed: Længere forløb - ca. 6 lektioner 

Alderstrin:  Fra 14 år

Pris fra 4500,-

fullsizeoutput_2637.heic

Plakat, Klapat, Takalp

– Kunstnerisk kommunikationskursus

Et praksisorienteret plakatforløb der styrker elevernes kendskab til billedkommunikation, kunstneriske processer og kreativ produktudvikling. Gennem en række alsidige workshops introduceres både historisk, teoretisk og praktisk viden.  Hvert 'trin' er afsluttet og tager udgangspunkt i den enkelte elev. Alle 'trin kan tilgås uden forudsætninger. Det er muligt at tage klassen med i værkstedet eller planlægge et forløb på skolen. 

   

Til alle der ønsker at give de unge fortrolighed med kunstnerisk kommunikation og lyst til at opleve og deltage med eget udtryk. 

Med udgangspunkt i plakaten som udtryk og medie hvis status over tid er transformeret, behandler vi den kulturelle betydning og de kommunikative kvaliteter og begrænsninger.

Forskellige praktiske aktiviteter leder til både budskab,  formmæssige valg og færdigt produkt.

Alle elever afslutter med en helt unik plakat, der trykkes i samarbejde med en socialøkonomisk virksomhed. 

 

 

Varighed: Længere forløb - variabelt

Alderstrin: 7-15 årige

Pris fra 3500,-

FFFE678F-D170-4839-B360-275004B12A4F_edited.jpg
31BBAAAA-F36C-49D8-981B-4994BEC1535D.jpg
C_galleriv_5.jpg

Gallerivandring for unge

– Få kendskab til nogle af kunstens arenaer

Styrk dine elevers kendskab til nogle af kunstscenens mange arenaer med en gallerivandring gennem København. Tre stop på udvalgte lokationer giver eleverne et indblik i nogle af kunstens mange processer, og præsenterer et udpluk af de forskelligartede udtryk. 

Til alle der ønsker at give de unge ejerskab til kunstens rum og lyst til at opleve og deltage i kunstscenen. 

 

1.STOP – Politikens Hus 

Her skal vi se udstillingen i forhallen og tale om baggrunden for Politikens Særtryk; hvilke tanker man har gjort sig om værkernes tilgængelighed og de kvalitetsvurderinger, der ligger til grund for udvælgelsen. 

 

2.STOP – Galleri Tom Christoffersen 

På galleriet præsenterer Tom selv galleriet og et udpluk af de mange kunstnere han arbejder sammen med. Der vil være besøg af en kunstner tilknyttet galleriet, som vil tale om sin praksis og et udvalgt værk. 

 

3. STOP – Charlottenborg 

I kunsthallen mødes vi af en studerende ved Akademiet. Han vil vise de unge rundt ‘bag scenen’ og fortælle om egne processer, og om optag og studieforløb på Akademiet. 

Undervejs vil der være kortere stop ved nogle af de værker, der står i byen. Med forbehold for ændringer.

 

 

Varighed: 3-4 timer

Alderstrin: 7-15 årige

Pris 1500,-

C_galleriv_3.jpg
C_galleriv_2.jpg
C_galleriv_1.jpg
bottom of page