top of page

Kend din kunst

– Kunstvandring om Søerne i København

Kunsthistorisk turné med udgangspunkt i de opstillede værker, arkitekturen, happenings, anekdoter og historier fra området omkring Københavns søer. Sæt eleverne i stand til at opleve kunst i det offentlige rum som relevant og interessant.

Om søerne kan eleverne møde kunst til forskellige tider og opleve at have en holdning til samtidskunst - indtryk og udtryk.   Forskellige øvelser og spørgsmål aktiverer eleverne undervejs. Rute og tidsforbrug kan tilpasses.

Dette er workshoppen der kan kvalificere fortolkningsarbejde i alle de udtryk, der arbejdes med i skolen.

Varighed:  min. 2 timer /  3 lektioner

Klassetrin: Udskoling

Pris 1500,-

W_123samtidsk_2.jpg

1 2 3 - Samtidskunst

– værkformidling i klassen

Papero kommer ud til din klasse medbringende et værk skabt af en billedkunstner, der sætter præg på kunstverdenen lige nu. Værket danner afsæt til en umiddelbar oplevelse og i tre trin etableres en forbindelse til elevernes egen oplevelse og sproget omkring det. 

Eleverne kan opleve et autentisk værk, uden kuratering eller fortolkning. Tre øvelser tager i stedet udgangspunkt i elevens umiddelbare oplevelse, og det hele kan tilgås uden forudsætninger og på to timer. Målet er en åben og legende indgang til værket og afprøvning af teknikker til at se og reflektere.

 

Dette er workshoppen der kan kvalificere fortolkningsarbejde i alle de udtryk, der arbejdes med i skolen. Varighed: 2 timer / 3 lektioner

 

Varighed: 2 timer /  3 lektioner

Klassetrin: 5. -10.klassse,

Pris 2000,-

bottom of page