top of page
C_bygenskole_6.jpg

Byg en skole

Hillerød Lilleskole har fået en overbygning og dertil hørende ny bygning. En bygning der kan rumme de pædagogiske mål og udtryk udviklet gennem 50 år. Som en naturlig del af processen var de store elever med til selv at forme rum og rammer for deres hverdag. Jeg var så heldig at huse en af deres indledende workshops med fokus på indretning og møblering af deres egne klasserum.

 

I værkstedet havde jeg fyldt op med materialer og redskaber som de unge kunne bruge til at afprøve deres idéer. Vi startede med den gode gamle brainstorm og skitseringer af formål og forløb. Jeg håber at billederne videregiver det engagement de unge kom med.

Der var ikke én, som ikke havde fingrene i modelbyggeriet og beskrivelsen af læringsstile for den enkelte, -der blev tegnet, fortalt og diskuteret. Jeg nød for en stund at vende tilbage til den skoleform jeg har været så passioneret omkring. 

 

Jeg har efterfølgende besøgt skolen og set den flotte nye bygning, og hvordan de forskellige siddeplaner ser ud i funktion. Jeg må sige at de unge har fået deres idéer ført flot ud i livet og de fungerede også for de elever der er kommet efter dem. 

C_bygenskole_4.jpg
C_bygenskole_5.jpg
C_bygenskole_2.jpg
bottom of page